Om Ronnys Däck & Fälg

Om Ronnys Däck & Fälg

Jag som driver Ronny’s däck o fälg heter (föga förvånande) Ronny Davidsson. Jag öppnade upp min verksamhet år 2012, men har ett stort intresse för bilar sedan många år tillbaka. Det specifika intresset för däck och fälgar har växt fram som ett led i bilintresset.

Hjulspecialist

Det finns väldigt mycket man kan erbjuda bilägare bara inom hjul, och är man snäv i sina tjänster så har man ofta spets. Ingen annan erbjuder så gedigen kunskap inom däck som Ronny’s däck o fälg. 

En flexibel hjuexpert

Samtidigt är det viktigt att vara flexibel när man arbetar med människor och deras olika behov och önskemål. Jag trivs i sällskap med andra människor och tycker att mötet med nya personer varje dag är en av arbetets stora fördelar. Dels får jag sälja min expertis och dels får jag chans att underlätta vardagen för folk. 

Uppdaterade tjänster

För att tillfredsställa efterfrågan, som hela tiden förändras, så ser jag till att hålla mina tjänster uppdaterade. Jag erbjuder service, försäljning och lagring av däck för såväl personbilar – gamla som nya, som motorcyklar, lastbilar och lantbruksfordon.

Lokaler

Jag har stora lokaler i Linköping, där alla typer av fordon välkomnas. Här har jag gott om utrymme att arbeta – tvätta, reparera och lagra dina däck och fälgar. 

Jour

Den kanske mest uppskattade tjänsten jag erbjuder är förstås jouren. Får du akuta problem med dina däck så kommer jag som en blixt i min välutrustade servicebil och hjälper dig med det som är på tok. Ring mig på jourtelefon: 076-169 27 49.

Välkommen!

Skicka e-post


(Lämna tom)